Hoe verloopt de toekenning van de kamers/studios?

Elk jaar krijgen de bestaande bewoners de tijd tot begin maart om ons te laten weten of ze blijven in het daaropvolgende academiejaar (in 2022 is dit 11 maart). Als ze blijven, hebben zij uiteraard voorrang. Tot diezelfde datum kunnen ze ons ook laten weten of er broers of zussen een kamer wensen: zij krijgen voorrang bij de toekenning van de kamers.

Na deze periode (in 2021 vanaf 18 maart) worden de studenten op de wachtlijst (dit zijn de studenten die via onze website een contactformulier hebben ingevuld waarin ze hun wensen duidelijk maken) via email gecontacteerd.

Vanaf die dag worden de vrijgekomen kamers publiek gemaakt op de website.

Kandidaten krijgen van ons een voorstel van contract zodra ze via email aangeven welke kamer ze exact willen en ons alle nodige gegevens bezorgen (een copie van IDKaart, emailadres, gsmnr, domicilieadres, gegevens van de ouders/voogd (namen, emailadressen, telnrs)). Ze krijgen dan voor 24 u een optie op deze kamer tot het contract ons ondertekend is bezorgd. De ondertekening van het contract is de enige bevestiging tot het huren van de kamer voor het komende academiejaar.